STUDY OF THE SAFFRON (<i>CROCUS SATIVUS L.</i>) IN ALBACETE PROVINCE (SPAIN). I. PRODUCTION

Authors

  • R. Gómez
  • R. Varón
  • M. García
  • A. Vázquez
  • G. Alonso
Keywords: angiosperms, <i>Iridaceae</i>, <i>Crocus sativus L.</i> - Production

Abstract

In this paper the relative efficiency during the first years of cultivation of several saffron selections is valued, tanking into account the factors such as bulb size, dried stigmes weight per flower, flowering index and extension of the floral mantle.

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biographies

R. Gómez

Cátedra de Genética Escuela Universitaria Politécnica de Albacete

R. Varón

Cátedra de Química I Escuela Universitaria Politécnica de Albacete

M. García

Cátedra de Química I Escuela Universitaria Politécnica de Albacete

A. Vázquez

Cátedra de Química I Escuela Universitaria Politécnica de Albacete

G. Alonso

Cátedra de Química I Escuela Universitaria Politécnica de Albacete
How to Cite
Gómez, R., Varón, R., García, M., Vázquez, A., & Alonso, G. (1987). STUDY OF THE SAFFRON (<i>CROCUS SATIVUS L.</i>) IN ALBACETE PROVINCE (SPAIN). I. PRODUCTION. Anales de Biología, (13), 63–70. Retrieved from https://revistas.um.es/analesbio/article/view/34951
Issue
Section
Biología vegetal