TRES NUEVAS NOTAS A BAQUÍLIDES - Lasso de la Vega, José (Myrtia, 1987)
The autor proposes the following readings in texts of Bacchylides: (a) Fr. 11, 5-6: τὸ δὲ παρὸν <ἅμ>αρτεν εὖ καὶ μελλόντων / χάριν <ἐ>άων ἰάων ἰάπτεται / κέαρ. (b) Fr. 20 B, 6: εὖτε νέων ἅ[μα τε] γλυκεῖα κ.τ.λ. (c) Fr. 22. In one of the sources (Zenobius vulg. 2, 19), where it is said οὕτως Ἡράκλειτος ἐχρήσατο τῇ παροιμίᾳ, read οὒτως Ἡρακ(ῆς) λιτῶς κ.τ.λ.