LECTURA FILOLÓGICA DE HORACIO HOY - Díaz y Díaz, Manuel C. (Myrtia, 1994)
Horatii carmina I 4 et IV 7 de primo vere et fugaci uita simile argumentum habent, sed ingenio poetae atque sollertia ita uariant ut quibus modis id faciat Horatius nouo lectori maxime intersit. nominum praesertim adiectiuorum uerborumque usus, iuncturae et stilus describuntur.